ZET DEZINFICIRA VOZILA TRI PUTA DNEVNO: Pojačane mjere zaštite u javnom prijevozu

Temeljem preporuke Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, Zagrebački električni tramvaj je od petka intenzivirao mjere za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom pa se tako dezinfekcija svih vozila vrši tri puta dnevno.

Napominjemo kako je ZET  od početka izbijanja krize poduzeo niz preventivnih mjera kako bi se spriječilo širenje koronavirusa te je vlastitim kapacitetima svakodnevno pojačano čistio vozila koristeći dezinfekcijska sredstva koja, prema navedenoj deklaraciji, uništavaju bakterije, gljivice i viruse. Osim klasičnog načina nanošenja, dezinfekcijska sredstva nanosimo i raspršivanjem po cijeloj unutrašnjosti vozila tlačnim prskalicama – poručuju iz ZET-a.

Nadodaju i kako se njihovim vozilima, terminalima i prodajnim mjestima svakodnevno koriste stotine tisuća građana te da će se i ubuduće pridržavati svih preporuka nadležnih tijela. Osim dezinfekcije vozila, ZET je od početka izbijanja pandemije osigurao dezinfekcijska i zaštitna sredstva za svoje radnike, a u svim vozilima su postavljeni i edukacijski plakati o mjerama zaštite od koronavirusa.

Komentiranje nije dozvoljeno.