ZAGREB INVEST 2021: Restart investicija u postpandemijskom okruženju (10.09., hotel Westin)

Treća po redu konferencija „Zagreb Invest 2021“ održat će se u petak 10. rujna 2021. (u zagrebačkom hotelu Westin). Konferenciju zajedno organiziraju Časopis Komunal i Centar za razvoj i ulaganja, a očekuje se kako će i ove godine okupiti pozamašan broj sudionika te potaknuti kvalitetnu raspavu na temu ponovnog pokretanja investicija u postpandemijskom okruženju.

Cilj konferencije je okupiti relevantne dionike na jednome mjestu kako bi se raspravilo o prijeko potrebnim koracima za podizanje nacionalne konkurentnosti, stvaranje pozitivne investicijske klime i poticanje investicija jer su upravo one ključ modernizacijedaljnjeg restrukturiranja jačanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva u postkriznom razdoblju.

Hrvatska se, baš kao i većina zemalja, trenutno suočava s posljedicama pandemije koja je potaknula brojne gospodarske probleme i zaustavila rast kojem smo svjedočili posljednjih nekoliko godina. Kako bismo izbjegli teške posljedice koronakrize i potaknuli brzi oporavak gospodarstva, nužno je pronaći odgovarajuća rješenja i odgovore na brojne izazove, a upravo su investicije jedan od najvažnijih generatora rasta.

Očekuje se kako će konferencija, kao i prijašnjih godina, okupiti brojne predstavnike hrvatske industrije, financijskog sektorakonzultantskih tvrtki, stranih veleposlanstavaJLS, ali i domaćih i europskih institucija.

 

TEMATSKI NAGLASCI: 

– Ulagačka klima i stvaranje poticajnog okruženja

– Uklanjanje administrativnih prepreka

– Poboljšanje gospodarske diplomacije

– Iskustva investitora i uspješni primjeri

– Post-investicijska podrška

– Brendiranje RH kao poslovne i investicijske destinacije

– Poduzetničke zone i JLS

FLYER

PRIJAVNICA

PROGRAM

Više informacija: office@inninvest.eu

 

 

Komentiranje nije dozvoljeno.