UPRAVLJANJE IMOVINOM: Provode se obuke komunalaca za veću učinkovitost javnih tvrtki

U tijeku je program „Upravljanje imovinom kroz savjetodavne usluge javnim vodovodnim/komunalnim poduzećima (JVP/JKP) u Jugoistočnoj Europi (SEEAM)“, koji će osigurati tehničku podršku, softver i jačanje kapaciteta odabranoj grupi od čak 70 do 100 javnih komunalnih poduzeća iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore, za obavljanje niza aktivnosti upravljanja imovinom. Program traje 3 godine, a  sastoji se od 3 faze po 12 mjeseci.

Partneri na projektu su GIZ – Njemačko društvo za međunarodnu suradnju, Hydro-Comp, konzultantska i informatička tvrtka specijalizirana za implementaciju sustava integralnog upravljanja za općine i JVP/JKP, Međunarodno udruženje vodovodnih poduzeća u slivu rijeke Dunav (IAWD), Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo (UTVSI) iz Srbije te Aquasan mreža iz BiH.

Niz projektnih aktivnosti uključuje radionice, implementaciju sustava integralnog upravljanja imovinom uz korištenje softvera EDAMS IAM te obuke i studijske posjete. Više na: http://edams.com/SEEAM/bs/upravljanje-imovinom-kroz-savjetodavne-usluge-javnim-vodovodnimkomunalnim-preduzecima-u-jugoistocnoj-europi/

Komentiranje nije dozvoljeno.