TEHNIX NIŽE USPJEHE I PRIZNANJA: Potpisan ugovor za sortirnicu u Bjelovaru

Tvrtka Tehnix potpisala je 23.12.2021. Ugovor o nabavi opreme postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog otpada za Grad Bjelovar. Projekt je dobiven putem javnog natječaja, a svečanom potpisivanju prisustvovao je saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak i direktor tvrtke Tehnix, Đuro Horvat.
Osim radova na instaliranju novih sortirnica diljem Hrvatske i zemalja regije Tehnix je aktivan i u proizvodnji komunalnih vozila, pa je tako izvršena i službena primopredaja specijalnog multifunkcionalnog komunalnog vozila s nadogradnjom. Neposredno prije blagdana izvršena je primopredaja od strane stručnog tima Tehnix-a za predstavnike komunalnog poduzeća Dvorkom, a radi se o trostranom kiperu na podvozju Mercedes. Prezentacija i obuka je obavljena u tehixovom tvorničkom salonu u Donjem Kraljevcu.
Ove komercijalne uspjehe međimurskog proizvođača upotpunila je i vijest o dodatnom vrednovanju inovacija ove proizvodne kompanije, obzirom na činjenicu kako je na svečanom prijemu u velikoj vijećnici Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, Tehnixu dodijeljena diploma za inovaciju godine 2020. za tehnologiju za bioreaktorsko kompostiranje i proizvodnju eko komposta. Diploma je dodijeljena ispred Udruge inovatora Hrvatske od strane predsjednika prof. dr. sc. Miljenka Šimprage.

Komentiranje nije dozvoljeno.