REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO!: Očekuje vas otvorena rasprava – konferencija Otpad 2019, 30.09 u Zagrebu

Kraj rujna ove je godine rezerviran za veliku konferenciju Otpad 2019. Više od 200 stručnjaka iz područja zaštite okoliša i gospodarenja otpadom, nadležne institucije iz RH i EU, predstavnici političkih stranaka te JLS dolazi 30.9. u zagrebački Westin s ciljem otvorene rasprave o trenutnim sektorskim izazovima.

S obzirom na to da se Hrvatska u području gospodarenja otpadom nalazi u vrlo složenoj situaciji i sporo provodi preuzete obveze, ova će konferencija dati odgovore na brojna goruća pitanja. Je li moguće dostići EU ciljeve recikliranja? Je li ZERO WASTE ostvariv i održiv model?  Zašto se izgradnja CGO pretvara u afere? Zašto je energetska oporaba tabu tema znanstvenika? – samo su neka od njih.

Cilj konferencije je pokrenuti sveobuhvatnu raspravu dionika sustava gospodarenja otpadom, istaknuti primjere dobre prakse i usporediti specifičnosti u manjim ruralnim i urbanim sredinama u odnosu na veće urbane centre, a sudjelovanje na konferenciji je prilika za interakciju, umrežavanje i proširenje mreže potencijalnih kupaca. Još se stignete prijaviti na: info@komunal.hr ili + 385 1 6329 111.

Komentiranje nije dozvoljeno.