FZOEU POKROVITELJ KONFERENCIJE OTPAD 2021: Najavljeno sudjelovanje direktora Siniše Kukića i glavnih suradnika

Održavanje konferencije i ove godine podržava ključno tijelo u provedbi okolišnih politika – Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Na skupu će tako prisustvovati direktor Siniša Kukić te deset glavnih suradnika u području gospodarenja otpadom, koji će kroz sudjelovanje u programu prezentirati novitete u sektoru i ključnim politikama.

Jedna od tema bit će i predstavljanje pilot projekta smanjenja otpada od hrane u hotelima pod nazivom „Smanji otpad od hrane, kuhaj za svoje goste“, koji se provodi u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom turizma i sporta te Geotehničkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Osim o navedenom projektu, predstavnici Fonda govorit će i o drugim važnim temama, natječajima i projektima u područjima zbrinjavanja otpada, recikliranja, komunalne opreme i vozila te, u konačnici – zaštite okoliša.

Konferencija će tako poslužiti kao platforma za dvosmjernu komunikaciju između Fonda i predstavnika komunalnih tvrtki i JLS, a sve s ciljem podizanja kvalitete gospodarenja otpadom u RH na višu razinu.

Komentiranje nije dozvoljeno.