BLIŽI SE STUDIJSKO PUTOVANJE U PARIZ I BRUXELLES!: Priključite se grupi s preko 30 sudionika

Manje od tri tjedna ostalo do 6. konferencije o komunalnoj infrastrukturi koja će se održati 28. siječnja u Europskom parlamentu i hotelu Thon EU, a čiji će domaćini biti EU zastupnici Tomislav Sokol i Tonino Picula.

Konferencija će obuhvatiti ključne komunalne teme, a jedna od glavnih bit će Green Deal, odnosno novousvojeni Zeleni sporazum. Što znači Green Deal? Koje promjene možemo očekivati? Kako će teći tranzicija prema zelenim rješenjima? Je li realno postići potpunu dekarbonizaciju do 2050. godine? – samo su neka od pitanja na koje će odgovarati istaknuti sektorski stručnjaci i predstavnici Europske komisije. Osim toga, govorit će se i sektoru voda i otpada, upravljanju grobljima te smart cities rješenjima.

Uz konferencijski dio, osiguran je i bogat program studijskih posjeta. Prije dolaska u Bruxelles, organizirano je putovanje u Pariz gdje će se posjetiti vodeće svjetske sektorske kompanije Suez i Veolia te se upoznati s inovativnim rješenjima u komunalnom sektoru. Predviđen je i obilazak poznatih pariških grobalja, ali i klasičnih pariških atrakcija.

S druge strane, nakon konferencije u Bruxellesu predviđena je studijska posjeta u belgijski grad Leuven koji se također može pohvaliti brojnim atrakcijama, a jedno od njih je Katoličko sveučilište koje je u vrhu svjetskih lista uspješnosti.

Putovanje počinje u nedjelju 26.01., a završava u srijedu 29.01. Više informacija dostupno je na: info@komunal.hr i +385 1 6329 111.

Komentiranje nije dozvoljeno.